Intermediair of ZZP ? Schrijf nu geheel vrijblijvend in als leverancier en ontvang rechtstreeks onze opdrachten !

Loading

De oplossing

‘Marktplaats voor flexibele arbeid’

p-OurDesk biedt een neutrale marktplaats voor flexibele arbeid. Daarnaast biedt p-OurDesk tal van diensten die uw proces rondom inhuur van flexibele arbeid aanzienlijk vereenvoudigen. Zo kunnen we al het werk rondom ‘het contracteren’ van flexibele werknemers uit handen nemen. En voor de aanbieders van flexibel werk verzorgt p-Ourdesk het hele administratieve proces rondom verkregen opdrachten.

p-OurDesk beheert het gehele inhuurproces en vormt daarmee een transparant venster naar de tijdelijke arbeidsmarkt. p-OurDesk ondersteunt in het zoeken naar de juiste kandidaat en regelt het afsluiten van de contracten en het administratieve proces. Het combineert de krachten van zowel een virtuele marktplaats (VMS ) als een service gerichte inhuurdesk (MSP ). Deze krachtenbundeling ziet er schematisch als volgt uit:

Wij leveren een neutrale inhuurdesk en onze brede dienstverlening rondom de administratieve processen zorgen ervoor dat organisaties daadwerkelijk optimaal ontzorgd worden. De voordelen van de dienstverlening van p-OurDesk:

We ondersteunen, faciliteren en ontzorgen het hele proces rondom flexibele arbeid. Neemt u gerust contact op met p-OurDesk. Wij nemen graag de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden.