Intermediair of ZZP ? Schrijf nu geheel vrijblijvend in als leverancier en ontvang rechtstreeks onze opdrachten !

Loading

Ons branche specialisme

‘Branchebenadering als specialiteit’

Het realiseren van een neutrale (inhuur)desk voor tijdelijk en vast personeel vraagt om specialistische kennis en vergt van een organisatie een grote investering. Daardoor lijkt het realiseren van een eigen desk alleen weggelegd voor grote organisaties die vaak tientallen tijdelijke arbeidskrachten per week inhuren en het aantal mutaties in het (vaste) personeelsbestand groot is.

p-OurDesk maakt de neutrale (inhuur)desk voor tijdelijk en vast personeel voor iedere onderneming toegankelijk.  Het vergt een minieme investering in mens en geld. Een team van professionals bij p-OurDesk zorgen ervoor dat u optimaal gebruik maakt van uw eigen omgeving waarmee u uw personeel kunt werven met de hoogste kwaliteit en tegen de laagste kosten.

De branchebenadering versterkt dit. Door gezamenlijk gebruik te maken van één omgeving profileert een branche zich nog krachtiger naar het potentieel van talenten die voor u van toegevoegde waarde zijn.

Een branche waar deze benadering  onder andere succesvol is, is de vastgoedbranche. De extra toegevoegde waarde voor deze branche is het toepassen van mobiliteit, delen van kennis en behoudt van talenten voor de markt.

p-Ourdesk biedt een flexibele en innovatieve oplossing niet alleen voor de individuele onderneming, ook voor een hele branche. Hierdoor heeft en houdt u grip op de kwaliteit en de kosten van uw te werven personeel, wordt u organisatie administratief ontlast en behoudt u de regie op het (wervings)proces.

We ondersteunen, faciliteren en ontzorgen het hele proces rondom flexibele opdrachten. Neemt u gerust contact op met p-OurDesk. Wij nemen graag de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden.